Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 20 mei 2013

ALICE IN WONDERLAND PUZZEL?

Een kleine puzzel met - naar het lijkt - een afbeelding uit Alice in Wonderland van Lewis Carroll. De afbeelding meet 17,5x23cm en heeft 48 stukjes, maar aangezien ik er geen doos bij heb, weet ik er verder niets van.
Het lijkt een oude tekening, maar dat zegt uiteraard niets over de uitgave van deze puzzel. Weet iemand hier misschien meer van? Is het een serie? Wie heeft het uitgegeven? Jaartal?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten