Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 12 mei 2013

CARRIE

Behalve Trigië en Storm heeft de Engelse striptekenaar Don Lawrence (1928-2003) ook een erotische strip getekend voor het mannenblad Mayfair, met de titel Carrie. Een aflevering bestond uit 2 pagina's. Hieronder een voorbeeld.

De oorspronkelijke pubilkatie van de 34 afleveringen was in 1975, maar pas in de jaren 90 zijn de avonturen voor het eerst in boekvorm uitgegeven. In Nederland heette de hoofdrolspeelster overigens Cathy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten