Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 28 mei 2013

POCAHONTAS 31: MINI GAMES

Wat de reden er precies van moge zijn weet ik niet goed, maar naast de gewone spel-uitgaves heeft Schmidt van bepaalde spelen ook een zogeheten Mini Game uitgebracht. Ik heb er twee die zijn uitgegeven naar aanleiding van de Disney-film Pocahontas (1995).
De doosjes hebben het formaat (7x10,5cm) en systeem van een audiocassette. Waarschijnlijk zijn het edities om gemakkelijk mee op reis te kunnen nemen. Het artikelnummer van beide spelen is totaal verschillend, hetgeen je niet zou vermoeden bij deze (layout-technisch nagenoeg identieke) uitgaves.
DOMINO (03195), eerder door Schmidt zelf uitgebracht. Zie HIER.
KWARTET (15532), eerder uitgegeven door Selecta. Zie HIER.
Er wordt nergens een produktiejaar vermeld en hoeveel spelen er zijn uitgebracht in deze serie Mini Games is mij niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten