Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 21 mei 2013

POCAHONTAS 30: VERZAMELFIGUREN

Eigenlijk een vreemde naam voor deze serie poppetjes van Pocahontas: Verzamelfiguren, oftewel figuren om te verzamelen. Geldt dat niet voor vrijwel alles?Het gaat om 1 of meer poppetjes in een blisterverpakking, geplakt op steeds dezelfde achtergrond. Ik heb er vier maar volgens de - steeds dezelfde - achterkant zijn er meer karakters in deze serie verschenen.
Op zijn minst twee meer, maar op de foto ontbreken twee karakters, die ik wel heb. Dus in totaal bestaan er minstens 6 van deze blisterverpakkingen met in totaal  8 verschillende poppetjes.
Het zijn uitgaves van Mattel uit 1994

Geen opmerkingen:

Een reactie posten