Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 25 mei 2013

BNN's GROTE SCHEURKALENDER 2013

Vandaag is het alweer 11 jaar geleden dat Bart de Graaff op 35-jarige leeftijd is overleden. Bart is de oprichter van BNN (sinds 1997), dat oorspronkelijk stond voor Barts News Network, maar tegenwoordig de afkorting is voor Barts Neverending Network. Sinds 1 januari hangt hij op het toilet. de scheurkalender van BNN.
Een verzameling wetenswaardigheden over drank, seks en muziek, aan de hand van moppen, korte verhaaltjes en anekdotes. Hieronder de achterzijde, maar een kwart slag gedraaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten