Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 18 mei 2013

NINJA TURTLES - STICKER ALBUM

Vandaag voorlopig weer even de laatste bijdrage van de Ninja Turtles. Een sticker album voor 180 plaatjes. Opvallend is de naamsverandering. Geen Teenage Mutant Ninja Turles meer.
Het verzamelalbum is uitgebracht naar aanleiding van en gebaseerd op een nieuwe live-action TV-serie van de Turtles uit 1997-1998 (26 afleveringen). Hierin wordt een vrouwelijke schildpad geïntroduceerd: Venus van Milo, kortweg Venus genoemd.
Het album is in 1998 uitgebracht in 11 landen. Voor Nederland is dat gedaan door Fun Stickers Benelux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten