Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 4 mei 2013

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 42: SPAARPOTJE

Een spaarpotje (8cm hoog) van een Teenage Mutant Ninja Turtle.
Gezien van de voorzijde is hard plastic popje groen van kleur. Van op de rug gezien is hij grijs/zilver. In zijn schild is de geldgleuf aangebracht.
Om het geld eruit te halen hoef je hem niet stuk te slaan. Met een mesje of kleine schroevendraaier kun je de groene en grijze helft van elkaar wrikken.
Als het geld eenmaal is verwijderd, kun je de twee delen weer stevig tegen elkaar aandrukken, zodat het sparen opnieuw kan beginnen.
Zou er van elke Turtle (4 dus) zo'n lelijk ding bestaan? Er wordt nergens een produktiejaar vermeld, noch een fabriek/land waar het is gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten