Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 1 november 2016

DISNEY DINSDAG: GOOFY POPPETJE

Ik geef boven dit artikel aan dat het hier gaat om een poppetje van Goofy, maar feitelijk ben ik daar niet zo heel erg zeker van.
Het ding is 10cm hoog en rose/rood van kleur. Of er oorspronkelijk meer kleur op heeft gezeten - en het nu dus behoorlijk slijtage vertoont - weet ik niet.
Het is gemaakt van dun plastic. Je kunt het dus eenvoudig plat knijpen. Wellicht is het een sleutelhanger, maar dan wel een grote.
Er staat helemaal geen info op. Ook niks van Disney. Hoewel er een treffende gelijkenis met Goofy is, ben ik toch niet helemaal overtuigd of hij het is. Gewoon een gek ding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten