Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 4 november 2016

EFTELING CHOCO BEKER

Van de Efteling verschijnt en verscheen heel veel merchandise, zeker de laatste jaren van de Sprookjesboom, een van de nieuwste attracties in het sprookjesbos. Het is bepaald niet allemaal de moeite waard, maar ik vond deze beker toch wel bijzonder. Met name door zijn formaat. Ter vergelijking plaatste ik een koffiekopje er naast. De tekening van de wolf met Roodkapje (ik heb wel een zwak voor die wolf) heeft iets gezelligs. Doet denken aan Toonder. Wie is de tekenaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten