Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 28 november 2016

VERJAARDAG: ANNE NICOLE SMITH

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ANNE NICOLE SMITH
(Amerikaanse actrice, 1967-2007)
zie ook HIER op HET Verzameloord.

verder vandaag
Kees Schilperoort (Nederlandse muzikant en presentator, 1917-1999), Randy Newman (Amerikaanse muzikant en komponist van filmmuziek, 1943), Ed Harris (Amerikaanse akteur, 1950), en Judd Nelson (Amerikaanse akteur, 1959, bekend van o.a. The Breakfast Club)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten