Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 6 november 2016

FATIMA 1

Als ik een beeldje van Maria vind is dat eigenlijk altijd de Maria, zoals ze verscheen in Lourdes. Onlangs vond ik een Maria van Fatima in Portugal. Ik heb me niet echt verdiept in deze verschijning, maar ze wordt eigenlijk steeds afgebeeld op een wolk met duiven er omheen, gadegeslagen door drie kinderen met schapen. Bij dit beeld ontbreken de kinderen en schapen. De wolk en duiven zijn er wel.


Jaar en herkomst onbekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten