Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 10 november 2016

VERJAARDAG: ENNIO MORRICONE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ENNIO MORRICONE
(Italiaanse komponist van filmmuziek, 1928)
Ennio heeft vanaf 1960 tot op heden 525 films van muziek voorzien. Dat zijn er toch bijna 10 per jaar!

verder vandaag
Richard Burton (Amerikaanse akteur, 1925-1984), Roland Emmerich (Duitse regisseur, 1955, voornamelijk werkzaam in Amerika), Anita Witzier (Nederlandse presentatrice, 1961) en Daphne Deckers (Nederlandse fotomodel, schrijfster, presentatrice en actrice, 1968)
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten