Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 3 november 2016

VERJAARDAG: MONICA VITTI

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MONICA VITTI
(Italiaanse actrice, 1931)
Ze heeft meegewerkt aan 61 produkties (tussen 1954 en 1992) en die zijn voornamelijk van Italiaanse makelij. Voor zover ik weet is ze nooit uitgeweken naar Amerika.

verder vandaag
Charles Bronson (Amerikaanse akteur, 1921-2003), John Barry (Engelse komponist van filmmuziek, 1933-2011, vooral bekend vanwege James Bond) zie ook HIER op Het Oord!, Lulu (Engelse zangeres, 1948), Sonja Bakker (Nederlandse voedseldeskundige en gewichtskonsulente, 1974)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten