Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 23 november 2016

VERJAARDAG: BORIS KARLOFF

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BORIS KARLOFF
(Engelse akteur, 1887-1969)
Hij wordt gezien als een van de grootste ikonen van de klassieke horrorfilms. Hij heeft vrijwel alle schurken en monsters vertolkt, zoals Fu Manchu, Mad Doctor en Gruesom, maar (uiteraard) ook De Mummy.....
....en het monster van Frankenstein.

verder vandaag nog
Billy the Kid (Amerikaanse outlaw, 1858-1881) en Miley Cyris (Amerikaanse actrice en zangeres, 1992)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten