Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 29 november 2016

DISNEY DINSDAG: PUZZELS VAN HOPE

In 2011 (om precies te zijn HIER) stonden er op HET Verzameloord twee puzzels van Donald Duck, uitgebracht door het Engelse bedrijf Hope.
Inmiddels zijn er daar meer van.
Mickey Mouse, Nr. 5:
Mickey goes travelling

Donald Duck, Nr. 12:
Huey, Louie & Dewey take a trip

Goofy, Nr. 16:
Goofy goes to sea

En nog twee puzzels zonder doos (en dus helaas ook zonder nummer en naam), maar gezien het formaat eb de tekenstijl horend in deze serie.

Mijn vermoeden is dat Hope eerst enkele puzzels heeft uitgebracht van Mickey, daarna Donald, dan Goofy en wellicht vervolgens nog Dagobert Duck. Telkens neemt Donald deel aan de taferelen, ook al is hij niet de naamdrager van de afbeelding. Wordt vervolgd.

1 opmerking:

  1. Hallo, is er al meer bekend over deze puzzels? Heb net eentje gevonden ̈n de kringwinkel. Vrgr

    BeantwoordenVerwijderen