Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 17 november 2016

VERJAARDAG: DON LAWRENCE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
DON LAWRENCE
(Engelse kunstenaar en striptekenaar, 1928-2003)
Don is bekend geworden door de strips over het keizerrijk Trigië en later met de verhalen over Storm en zijn gezellin Roodhaar.

verder vandaag
Joost van den Vondel (Nederlandse schrijver, 1587-1679). Sophie Marceau (Franse actrice, 1966), Luc Lutz (Nederlandse akteur (1924-2001) , Rock Hudson (Amerikaanse akteur, 1925-1985) en Danny Devito (Amerikaanse akteur, 1944)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten