Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 4 november 2016

VERJAARDAG: MARTIN BROZIUS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MARTIN BROZIUS
(Nederlandse akteur en TV-presentator, 1941-2009)
Als akteur is hij het meest bekend door zijn rol als Aernout Koffij in de TV-serie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer (1972). Als TV-presentator is hij bekend door het programma Ren je rot!

verder vandaag
Lo Hartog van Banda (Nederlandse schrijver, 1916-2006, van o.a. de TV-serie Tita Tovenaar), Freddy Heineken (Nederlands zakenman, 1923-2002) en Loretta Swit (Amerikaanse actrice, 1937, bij ons vooral bekend door de TV-serie M.A.S.H.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten