Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 15 november 2016

VERJAARDAG: RIEK SCHAGEN en ED ASNER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
RIEK SCHAGEN
(Nederlandse actrice en kunstenares, 1913-2008)
Ze heeft in haar loopbaan aan 27 produkties meegewerkt zoals De Kleine Waarheid en Keetje Tippel, maar de rol die haar echt bekend heeft gemaakt is uiteraard die van Saartje uit de TV-serie Swiebertje. Een rol die ze heeft gespeeld van 1966 tot 1975.

en
ED ASNER
(Amerikaanse akteur, 1929)
Vooral bekend van de TV-serie Lou Grant (1977-1982).
Ed wordt vandaag 87 jaar, maar is nog volop aan het werk. In 2016 goed voor 17 produkties. Voor 2017 staan er reeds 6 op het programma. Chapeau!

verder vandaag
Petula Clark (Engelse zangeres, 1932) en Anni-Frid Lyngstad (Zweedse zangeres, 1945, één van de twee A's uit ABBA)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten