Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 20 november 2016

VERJAARDAG: CHIEM VAN HOUWENINGE en BO DEREK

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
CHIEM VAN HOUWENINGE
(Nederlandse schrijver, 1940)
Zijn bekendste werk is de TV-serie Zeg 'ns AAA (1981-1993)

BO DEREK
(Amerikaans model en actrice, 1956)
Hoewel ze heeft meegewerkt aan 37 produkties, is haar bekendheid voornamelijk te danken aan de film 10 (1979) van Blake Edwards (naast Dudley Moore), Tarzan the ape man uit 1981 en haar optredens in Playboy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten