Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 18 november 2016

VERJAARDAG: AMANDA LEAR

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
AMANDA LEAR
(Franse zangeres, 1946)
Ze verwierf in 1978 grote bekendheid met de hits Follow me en Enigma.

verder vandaag
Linda Evans (Amerikaanse actrice, 1942, o.a. bekend van de TV-serie Dynasty), Bonnie St.Clair (Nederlandse zangeres, 1949) en Kim Wilde (Engelse zangeres, 1960, o.a. bekend van de new wave hit Kids in America)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten