Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 6 november 2016

VERJAARDAG: ADOLPHE SAX en SALLY FIELD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ADOLPHE SAX
(Duitse instrumentenbouwer, 1814-1894)
Uitvinder van - hoe kan het ook anders - de saxofoon.

SALLY FIELD
(Amerikaanse actrice, 1946)
Hoewel Sally heeft meegewerkt aan 63 produkties voor TV en bioskoop, waaronder veel bekende films als Forrest Gump en Mrs.Doubtfire, is ze toch ook vooral bekend door de serie The Flying Nun (1967-1970), bij ons vertaald als De vliegende non.

verder vandaag
Ray Conniff (Amerikaanse trombonist, arrangeur en orkestleider, 1916-2002), Michel Bouquet (Frans akteur, 1925) en Rebecca Romijn (Amerikaans model en actrice van Nederlandse afkomst, 1972)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten