Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 27 november 2016

VERJAARDAG: PHIL BLOOM

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
PHIL BLOOM
(Nederlandse kunstenares, 1945)
Op 9 oktober 1967 was zij de eerste persoon die geheel naakt op de Nederlandse televisie verschijnt in het VPRO programma Hoepla. Grote bekendheid, maar ook Kamervragen. Opschudding alom in dit Calvinistische land.

verder vandaag
Bruce Lee (Amerikaanse akteur, 1940-1973, bekend om zijn perfekte vechttechniek) en Jimi Hendrix (Amerikaanse muzikant, 1942-1970, o.a. bekend van de hit Hey Joe)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten