Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 26 november 2016

VERJAARDAG: HERBERT JOEKS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
HERBERT JOEKS
(Nederlandse zanger en akteur, 1915-1993)
Hij heeft best wel in bekende series meegespeeld, zoals Swiebertje, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer en Dagboek van een herdershond, maar hij zal toch bij de meesten worden herinnerd als de indiaan Klukkluk uit de TV-serie en films van Pipo.

verder vandaag
Charles M.Schultz (Amerikaanse tekenaar, 1922-2000, bedenker van Charlie Brown, Snoopy en Peanuts), Tina Turner (Amerikaanse zangeres, 1939, ook bekend uit het duo Ike & Tina Turner) en Ilona Staller (Italiaanse porno-actrice en politica, 1951)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten