Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 12 november 2016

IN MEMORIAM: ROBERT VAUGHN (1932-2016)

Gisteren, 11 november 2016, overleed in zijn woonplaats Ridgefield in Connecticut de acteur Robert Vaughn. De acteur had een carrière van meer dan 60 jaar in zowel film als televisie. Hij heeft meegewerkt aan maar liefst 226 producties. Hoewel in alle berichten, die nu verschijnen na zijn overlijden, zijn  filmcarrière wordt benadrukt, is dat slechts bijzaak geweest. Vaughn was vooral een charmante bijrolacteur, die in drie iconische series de hoofdrol speelde, en om die reden vermoedelijk altijd herinnerd zal worden:

The Man from U.N.C.L.E. (1964-1968) als Napoleon Solo in alle 105 afleveringen


The Protectors (1972-1974) als Harry Rule in alle 52 afleveringen. Deze Engelse serie werd geproduceerd door Gerry en Sylvia Anderson. Een uitgebreid bericht verscheen in april 2013 op HET Verzameloord naar aanleiding van het overlijden van Gerry Anderson. Klik HIER.


Hustle (2004-1012) Albert Stroller in alle 42 afleveringen


In The A-Team (laatste seizoen 1986-1987, als General Hunt Stockwell) en in Coronation Street (seizoen 52 2012, als Milton Fanshaw) speelde hij een belangrijke gastrol.


Robert Vaughn is 83 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten