Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 21 november 2016

VERJAARDAG: GOLDIE HAWN en INGRID PITT

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
GOLDIE HAWN
(Amerikaanse actrice, 1945)

Van 1968 tot op heden heeft ze slechts aan 33 films en series meegewerkt. Dat is voor Amerikaanse begrippen niet zo erg veel.
Bekende titels zijn o.a. Shampoo, Bird on a wire, Private Bejamin, Overboard en Death becomes her. Daarbij mag ik uieraard Best Friends niet vergeten te vermelden. Bij deze.

en 
INGRID PITT
(Engelse actrice, 1937-2010)
Voornamelijk bekend als Hammer Glamour actrice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten