Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 12 november 2016

VERJAARDAG: GRACE KELLY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
GRACE KELLY
(Amerikaanse actrice, 1929-1982)
Als een gevierde actrice moest ze daarmee in 1956 stoppen, toen ze Prins Reinier van Monaco trouwde. Van actrice tot Prinses. Een droomscenario.

verder vandaag
Tonke Dragt (Nederlandse schrijfster, 1930, o.a. van De brief voor de koning (1962) en De Zevensprong uit 1966), Valerie Leon (Engelse actrice, 1943), Charles Manson (Amerikaanse sekteleider, 1934, bekend van de moord op actrice Sharon Tate) en Neil Young (Amerikaanse muzikant, 1945)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten