Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 6 mei 2016

FLINTSTONES MINISTECK

Ministeck was in de jaren 60 en 70 een bijzonder populaire spel. Het was 'n tijdverdrijf voor jong en oud. Je kon de dozen in vele maten krijgen en met zeer veel verschillende afbeeldingen. Ook TV-series waren ruim vertegenwoordigd, zoals The Flintstones.
De doos (35x31cm) was steeds gelijk, maar er bestaan vier verschillende inhouden van, die wel elk een ander doos/katalogusnummer hebben:
- Fred (nr.450)
- Wilma en Betty (nr.451)
- Barney (nr.452)
- Dino (nr.453)
Mijn versie is die van Barney, de vriend van Fred Flintstone. Het is dus nr,452 en heeft een gelegd formaat van 27x40cm.
Het spel is afkomstig uit Duitsland en uitgebracht in 1962.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten