Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 13 mei 2016

VERJAARDAG: TRUUS DEKKER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Stevie Wonder (Amerikaanse komponist en zanger, 1950)
en
TRUUS DEKKER
(Nederlandse actrice, 1932)
Truus Dekker is vooral bekend geworden door haar rollen in de TV-series en shows van Wim T.Schipper. Als eerste in Het is weer zo laat (1978), daarna met de rol van Loes de Wilde in De Lachende Scheerkwast (1981-82), Op zoek naar Yolanda (1984) en Plafond over de vloer (1986). Vervolgens was ze Nel van der Hoed-Smulders in de serie We Zijn Weer Thuis (1989-1994). Grappig detail is dat DICK VAN DER TOORN (1960) die haar zoon speelde in deze serie, op deze zelfde dag jarig is.
Truus had niet alleen aantrekkingskracht op Schippers, maar ook op Paul Verhoeven. In verschillende films van hem speelde ze mee: Wat Zien Ik!?, Turks Fruit, Soldaat van Oranje en Spetters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten