Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 20 mei 2016

VERJAARDAG: CHER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Annie M.G.Schmidt (Nederlands schrijfster, 1911-1995, o.a. van Jip en Janneke, Puk van de Petteflet en Ja zuster, nee zuster), Theo Koomen (Nederlandse omroeper en sportverslaggever, 1929-1984), Boudewijn de Groot (Nederlandse zanger, 1944, o.a. bekend van de hits Land van Maas en Waal en De Avond), Joe Cocker (Amerikaanse zanger, 1944-2014), Harry Vermeegen (Nederlandse presentator en sportverslaggever, 1950), Anton Corbijn (Nederlands fotograaf en filmregisseur, 1955) en
CHER
(Amerikaanse zangeres en actrice, 1946)
Cher viert vandaag haar 70ste verjaardag.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten