Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 28 mei 2016

VERJAARDAG: IAN FLEMING

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Kylie Minogue (Australische zangeres en actrice, 1968, gaat mijn geschiedenisboekje in vanwege Where the wild roses grow uit 1995, een duet met Nick Cave),

Jacques Herb (Vlaamse zanger, 1946, bekend van de hit Manuela), Bram van der Vlugt (Nederlandse akteur, 1934, bekend als Sinterklaas) en
IAN FLEMING
(Engelse schrijver, 1908-1964, vooral bekend van de James Bond verhalen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten