Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 16 mei 2016

VERJAARDAG: LORETTA SCHRIJVER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Liberace (Amerikaans pianist en flamboyante entertainer, 1919-1987), Bobbejaan Schoepen (Vlaams zanger, gitarist, entertainer, akteur en kunstfluiter, 1925-2010, tegenwoordig vooral bekend vanwege het pretpark dat naar hem is vernoemd: Bobbejaanland), Paul Geerts (Vlaamse striptekenaar, 1937, bekend van Suske en Wiske, die hij van 1972 tot 2002 heeft getekend), Wieteke van Dort (Nederlandse zangeres en actrice, 1943, vooral bekend van Oebele, De Stratenmaker-op-zee-show en De Late Late Lien Show), Dick Poons (Nederlandse zanger en presentator, 1940-2009), Pierce Brosnan (Amerikaanse akteur, 1953, vooral bekend geworden door zijn rol als James Bond), Tori Spelling (Amerikaanse actrice, 1973, dochter van producent Aaron Spelling en bekend geworden door haar rol in de serie Beverly Hills 90210) en
LORETTA SCHRIJVER
(Nederlandse televisiepresentatrice, 1956)
Loretta wordt vandaag 60 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten