Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 4 mei 2016

VERJAARDAG: AUDREY HEPBURN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Nelly Frijda (Nederlandse actrice, 1936, bekend geworden als Ma Flodder uit de TV-serie en films over de perikelen rondom de familie Flodder), Wim Verstappen (Nederlandse regisseur en filmproducent,1937-2004, bekend van films als Blue Movie en Pastorake 1943), Willem van Beusekom (Nederlandse DJ, 1947-2006), Pia Zadora (Amerikaanse zangeres en actrice, 1954), Inger Nilsson (Zweedse actrice, 1959, in Nederland vooral bekend geworden door haar rol van Pippi Langkous) en
AUDREY HEPBURN

Engelse actrice, 1929-1993, bekend van films als Breakfast at Tiffany's (1961) en My Fair Lady (1964). Ze is geboren in België en heeft tot haar 18de in Arnhem gewoond, waar ze de tweede oorlog van zeer dichtbij heeft meegemaakt.
Naast film heeft ze veel op de planken gestaan en was ze ambassadrice van UNICEF. Ze is op 63-jarige leeftijd overleden aan darmkanker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten