Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 27 mei 2016

VERJAARDAG: VINCENT PRICE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Gisteren was horrorakteur Peter Cushing jarig, vandaag is het de beurt aan twee van zijn kollega's:
VINCENT PRICE
(Amerikaanse akteur, 1911-1993, 
voornamelijk bekend van klassieke horrorfilms
meestal met een kleine glimlach), 
en
CHRISTOPHER LEE
(Engelse akteur, 1922-2015, 
zie HIER voor meer info over hem op HET Verzameloord), 
en verder vandaag
Lee Meriwether (Amerikaanse actrice, 1935), Siouxsie Sioux (Engelse zangeres, 1957, bekend van de band Siouxsie and the Banshees) en Neil Finn (Nieuw Zeelandse zanger, 1958, bekend van de bands Split Enz en Crowded House)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten