Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 14 mei 2016

VERJAARDAG: GEORGE LUCAS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Henk Molenberg (Nederlands akteur, 1924-1998),  David Byrne (Amerikaans zanger, 1952, bekend als leadman van The Talking Heads), Jack Bruce (Amerikaans zanger, 1943-2014, bekend als leadman van The Cream) en
GEORGE LUCAS
(Amerikaans regisseur, 1944)
George Lucas is vooral bekend door de filmserie Star Wars, waarvan de eerste film is verschenen in 1977 en waaraan tot op de dag van vandaag geen eind aan lijkt te komen:
- De Oorspronkelijke trilogie (1977-1983)
- De Prequel-trilogie (1999-2005)
- De Sequel-trilogie (2015-2019)

en ook nog
YUTTE STENSGAARD
(Engelse actrice, 1946)
Vooral bekend las een Hammer Glamour actrice uit de 'stal' van produktiebedrijf Hammer. Lust for a vampire (1971)

GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten