Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 24 mei 2016

VERJAARDAG: VALERIE ZWIKKER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Gabriel Fahrenheit (Pools/Duitse natuurkundige, 1686-1736, uitvinder van de Fahrenheit temperatuur-schaal), Bob Dylan (Amerikaans muzikant, 1941), Ernst Jansz (Nederlandse zanger en liedjesschrijver, 1948, vooral bekend van de groep Doe Maar) en
VALERIE ZWIKKER
(Nederlandse presentatrice, 1972)
Maar ze heeft ook een andere zijde.
 
Valerie wordt vandaag 44 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten