Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 18 mei 2016

VERJAARDAG: LINDA VAN DYCK

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Ad van der Gein (Nederlandse muzikant, 1922-2014, bekend als de pianist van Het Cocktail Trio, dat hij in 1952 oprichtte) en
LINDA VAN DYCK
(Nederlandse actrice en zangeres, 1948)
Ze is een dochter van Leo de Hartogh en Teddy Schaank. De akteur Ko van Dijk was haar stiefvader. In de jaren zestig was ze zangeres van de band Boo and the Booboo's met als bekendste hit Stengun uit 1966.


Sinds 1966 heeft ze meegewerkt aan (slechts) 25 films en TV-series.

Linda wordt vandaag 68 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten