Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 17 mei 2016

VERJAARDAG: MAXIMA

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Jean Gabin (Frans akteur, 1904-1976), Piet Wijn (Nederlandse striptekenaar, 1929-2010. Voor meer info over hem op HET Verzameloord zie HIER en HIER), Wim de Bie (Nederlandse zanger, schrijver, akteur en presentator, 1939, bekend van programma's als Het Simplistisch Verbond en Keek op de Week), Udo Lindenberg (Duitse zanger, 1946) en
MAXIMA
(Koningin der Nederlanden, 1971)

en laat ik mezelf niet vergeten
DIRK X
(Nederlandse verzamelaar, blogger en
Gastheer van HET Verzameloord)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten