Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 21 mei 2016

LASSIE OF GEEN LASSIE

De voorkant van een Sjors weekblad uit 1967 (nr.33) met een hond die verdacht veel lijkt op Lassie, de hoofdrolhond in de gelijknamige TV-serie.
Er staat IN het nummer niets over de serie. Het artikel dat naar de voorkant verwijst gaat over honden in het algemeen. Toch kan ik me niet voorstellen dat ze deze foto zomaar hebben gekozen, zonder Lassie in gedachte te hebben gehad. Voor mij is het in elk geval gewoon Lassie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten