Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 14 mei 2016

TEENAGE TURTLES STICKERBOX

Het begon in 1987 als TV-serie The Teenage Mutant Ninja Turtles en nu, bijna 30 jaar later zijn de vier gemuteerde schildpadden nog steeds aktief, zowel op TV als in de bioskoop.
Vandaag een stickerbox uit 2013.
De doos meet 15x20cm en is 1 cm dik. Door het plastic ruitje zie je de stickers van de buitenkant zitten, maar dat oogt behoorlijk rommelig. Zo ziet het eruit zonder stickers.
Op de achterkant staat een andere tekening en wat bedrijfsinformatie.
Het gaat uiteindelijk om de stickers. Deze box bevat slechts 4 velletjes, niet allemaal op 'doosformaat'. Dit zijn ze.Het is een uitgave van Sun Decorations BV in IJsselstein uit - zoals al gezegd -  2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten