Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 23 mei 2016

VERJAARDAG: JOAN COLLINS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Louis Falero (Spaanse kunstschilder, 1851-1896, zie voor wat meer over hem HIER op HET Verzameloord), Robert Moog (Amerikaans muziekinstrumentenbouwer, 1934-2005, uitvinder van het elektronisch orgel genaamd Moog) en
JOAN COLLINS
(Amerikaanse actrice, 1933, vooral bekend als Alexis Colby in de TV-serie Dynasty, maar deed ook mee aan de cultserie Batman en heeft meegespeeld in de Hammer film Fear in the night (1972). Verder nog bijrollen in o.a. Man from UNCLE, Space 1999, Star Trek en Mission Impossible.
Joan wordt vandaag 83 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten