Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 11 september 2016

AANSTEKER 52: FRANKENSTEIN

Het is alweer enige tijd geleden dat er op HET Verzameloord een aansteker heeft gestaan. Vandaag nummer 52 uit mijn kollektie.
Het ding is 16,5cm hoog en ligt (letterlijk) goed in de hand, als je hem gebruikt.
Je kunt natuurlijk meteen zien dat hier Boris Karloff niet model heeft gestaan en op de andere kant wordt duidelijk wie dan wel: Herman Munster!
Vermoedelijk zijn er aanstekers van de hele familie. Dat wordt zoeken. Het is een uitgave van Toonstar, zonder verder gegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten