Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 22 september 2016

VERJAARDAG: ANNA KARINA

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ANNA KARINA
(Franse actrice, 1940)
Ze heeft in veel bekende Franse films gespeeld, maar voor mij is zij de hoofdrol in de TV musical Anna uit 1967, tekst en muziek van Serge Gainsbourg.
en verder
Erich von Stroheim (Duits/Amerikaanse regisseur, 1885-1957), Arthur Lowe (Engelse akteur, 1915-1982, o.a. bekend als Capt.Mainwaring in de TV-serie Dad's Army), Jort Kelder (Nederlandse presentator, 1964), Joan Jett (Amerikaanse zangeres, 1958, was lid van de band The Runaways), Nick Cave (Australische zanger, 1957, ooit voorman van The Birthday Party)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten