Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 5 september 2016

VERJAARDAG: RAQUEL WELCH

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
RAQUEL WELCH
(Amerikaansese actrice, 1940)
Raquel heeft aan 67 film- en TVprodukties meegewerkt. De film die haar vrij onverwacht een wereldster heeft gemaakt was de Hammer produktie One Million Years B.C. uit 1966, waarin ze Loana speelde.
Deze pose is op de poster terechtgekomen en voila, een seksbom was geboren.

en verder vandaag
Jesse James (gangster uit het Wilde Westen, 1847-1882), George Lazenby (Engelse akteur, 1939, vooral door zijn ene rol als James Bond), Conny Stuart (Nederlandse zangers, 1913-2010), Michael Keaton (Amerikaanse akteur, 1951), Fons Rademakers (Nederlandse regisseur en akteur, 1920-2007), Freddy Mercury (Engelse zanger, 1946-1991, bekend als voorman van Queen), Carice van Houten (Nederlandse actrice, 1976)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten