Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 28 september 2016

STAR WARS TEKENSET

Vorige week had ik een lineaal van Star Wars, vandaag een tekenset.
Het etui meet 25,5x17cm en is 4cm dik. Op de voorzijde foto's uit de film en een titel: Jedi vs Sith, hetgeen doet vermoeden dat er nog andere sets bestaan. Op de achterzijde/onderkant de mededeling dat het hier gaat om episode 1 van Star Wars.

Als je de map opent wordt de inhoud zichtbaar: 8 stiften, 8 kleurpotloden, 8 wasco-stiften, 1 puntenslijper, 1 gum en 1 potlood....
....alles voorzien van een eigen logo....
....en het geheel van een label.
Er wordt nergens een jaartal vermeld, maar vermoedelijk is het uitgekomen ten tijden dat deze film is uitgebracht, dus 1999.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten