Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 30 september 2016

VERJAARDAG: ANGIE DICKINSON

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ANGIE DICKINSON
(Amerikaanse actrice, 1931, in Nederland vooral bekend door de jaren 70 politie-serie Pepper)
en
JACK WILD
(Amerikaanse akteur, 1952-2006)
Jack is al heel jong beroemd geworden vanwege zijn hoofdrol in de musical Oliver uit 1968. Daarna speelde hij de hoofdrol in de cult-serie Pufnstuf (1969-1970).
Daarna is het helaas nooit meer echt goed gekomen met Jack.

verder vandaag
Udo Jürgens (Duitse zanger, 1934-2014) en Henk Spaan (Nederlandse sportverslaggever en presentator, 1948, had grote bekendheid met het programma Pisa, dat hij samen met Harry Vermeegen maakte).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten