Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 8 september 2016

VERJAARDAG: CORRY KONINGS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
CORRY KONINGS
(Nederlandse zangeres, 1951)
Corry is vooral bekend geworden van Corry en de Rekels en hun tophit Huilen is voor jou te laat.

en verder
Peter Sellers (Engelse akteur, 1925-1980, vooral bekend als inspekteur Clouseau in de Pink Panther films), Mathijs van Nieuwkerk (Nederlandse presentator, 1960), Marnix Kappers (Nederlandse akteur, 1943)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten