Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 1 september 2016

VERJAARDAG: YVONNE DE CARLO

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
YVONNE DE CARLO
(Amerikaanse actrice, 1922-2007)
Ondanks het feit dat ze aan 123 TV-series en bioskoopfilms heeft meegewerkt, zullen de meesten haar herinneren als Lilly Munster uit de TV-serie The Munsters (1964-1966) en enkele afgeleide films daarvan.

en verder
Edgar Rice Burroughs (Amerikaanse schrijver 1875-1950, vooral bekend door zijn reeks boeken over de jungle-held Tarzan), Paul Naschy (Spaanse akteur en regisseur, 1934-2009 en W.F.Hermans (Nederlandse schrijver, 1921-1995)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten