Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 13 september 2016

VERJAARDAG: JACQUELINE BISSET

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JACQUELINE BISSET
(Amerikaanse actrice, 1944)

en verder
Roald Dahl (Engelse schrijver, 1916-1990), Richard Kiel (Amerikaanse akteur, 1939-2014, vooral bekend als de figuur Jaws uit enkele James Bond films), Frits Thors (Nederlandse journaallezer, 1909-2014), Barbara Bain (Amerikaanse actrice, 1931, bekend van de TV-series Mission: Impossible en Space: 1999), Maurice Jarre (Franse komponist van filmmuziek, 1924-2009), Peter Cetera (Amerikaanse zanger en gitarist, 1945, vooral bekend als lid van de band Chicago)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten