Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 18 september 2016

VERJAARDAG: GRETA GARBO

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
GRETA GARBO
(Amerikaanse actrice van Zweedse afkomst, 1905-1990)
Ze is in 1920 begonnen met filmen, maar in 1941 (na slechts 32 films) plotseling gestopt en tot haar overlijden - in 1990 - heeft nooit meer voor de kamera gestaan. Een van haar beste films vind ik nog altijd Ninotchka uit 1939.

verder nog vandaag
Robert Blake (Amerikaanse akteur, 1933, in Nederland vooral bekend van de TV-serie Baretta), Martine Beswick (Engelse actrice, 1944, vooral bekend van enkele Hammer films) en Frankie Avalon (Amerikaanse zanger en akteur, 1940)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten