Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 11 september 2016

VERJAARDAG: MAROESJA LACUNES

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MAROESJA LACUNES
(Nederlandse actrice, 1945)
Ze zal waarschijnlijk vooral de Nederlandse televisiegeschiedenis ingaan als Tika de dochter van tovenaar Ti-Ta in de TV-serie Ti-Ta Tovenaar.

en verder
Asta Nielsen (Deense actrice, 1883-1972), Brian de Palma (Amerikaanse regisseur, 1940), Herbert Lom (Engelse akteur van Hongaarse oorsprong, 1917-2012, bekend van o.a. hoofdinspekteur Charles Dreyfus in de Pink Panther films), John Martyn (Engelse zanger, 1948-2009)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten